Wasbak verstopt?

Wanneer uw wasbak verstopt is, zorgt dit voor oncomfortabele situaties. De wasbak loopt niet meer door en het vuile water kan niet weg. Een verstopte wasbak is meestal het gevolg van opgehoopte haar- en zeepresten in de afvoer. Schakel Rioolservice Spoed in om uw verstopte wasbak snel weer gebruiksvrij te maken! Wij zorgen snel voor een oplossing bij u in uw regio. Zo kunt u snel weer overgaan tot de orde van de dag.

Uw wasbak ontstoppen

Wij spreken regelmatig klanten die zelf alles al hebben geprobeerd. Van de ouderwetse rubberen ontstopper tot ontstoppingsmiddelen van ieder denkbaar merk. Oppervlakkige verstoppingen zijn vaak zelf op te lossen met huis-tuin-en-keukentechnieken. Wij raden echter af om hardnekkige verstoppingen van de wasbak zelf te lijf te gaan. Sommige middelen en methodes zijn nu eenmaal niet geschikt om uw leidingwerk mee te ontstoppen. U loopt het risico dat u het probleem alleen maar erger maakt.

Wanneer er sprake is van een probleem diep in de afvoer van uw wasbak is er meer nodig dan een fles ontstoppingsmiddel. Dit biedt slechts voor korte tijd een oplossing. Een professionele vakman uit het netwerk van Rioolservice Spoed kan u in uw regio van dienst zijn met het ontstoppen van uw wasbak. Het probleem wordt eerst gelokaliseerd alvorens het voorgoed wordt verwijderd. Met professionele ontstopping weet u zeker dat uw leidingwerk niet wordt aangetast.

Rioolservice Spoed: dag en nacht bereikbaar

Ons landelijke netwerk van vakmannen staat 24/7 tot uw dienst om uw verstopte wasbak te ontstoppen. Dag en nacht kunt u rekenen op vakkundige hulp. Want wij begrijpen dat een sanitaire verstopping zeer vervelend is en uw dagelijkse bezigheden verstoort. Dan is snelle hulp zeer welkom! Wij bieden spoedhulp: één telefoontje is genoeg om direct een professional in te schakelen.

De voordelen van Rioolservice Spoed op een rijtje:

  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zeven dagen per week
  • Vandaag gebeld, dezelfde dag nog geholpen
  • Wij vinden het beste ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt
  • Voor elk probleem de geschikte oplossing
  • Kwaliteit gegarandeerd

Bel vandaag nog 085 4320202. Rioolservice Spoed vindt de vakman bij u in de buurt.