Riool verstopt?

Een verstopt riool is zeer vervelend en bezorgt naast ongemakken ook dikwijls stankoverlast. Het riool is op verschillende leidingen aangesloten waaronder die van de wc en douche. Wanneer uw riool verstopt is, liggen hier verschillende oorzaken aan ten grondslag zoals veroudering van uw rioolsysteem. U wilt zo snel mogelijk van het probleem af.

Rioolservice Spoed biedt uitkomst. Wij voeren spoedreparaties uit en helpen u zo snel mogelijk van de rioolverstopping af.

Zelf uw riool ontstoppen

Een verstopping van uw riolering is zeer vervelend. De leidingen staan in contact met allerlei ruimtes in uw woning. Hierdoor kan de overlast zich gemakkelijk verspreiden. Vooral wanneer u kampt met onaangename bijeffecten zoals stank wilt u zo snel mogelijk een oplossing. Goed nieuws: het ontstoppen van het riool kunt u in bepaalde gevallen ook zelf doen. Probeer het volgende:

  • Gebruik een rubberen ontstopper
  • Maak gebruik van een vloeibare ontstopper (volg de aanwijzingen op het etiket)
  • Controleer uw WC-pot op vuil in de zwanenhals
  • Gebruik een ontstoppingsveer (let op: dit vergt enige kennis)

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Het riool ontstoppen is veelal niet nodig als u zuinig bent met toiletpapier, geen vuil in het toilet, de wastafel of gootsteen gooit en haren verwijdert uit het doucheputje.

Laat ons de verstopping in uw riool oplossen

Doe-het-zelfontstoppingstechnieken hebben maar tot op zekere hoogte nut. Wanneer er sprake is van hardnekkige verstopping zal de ouderwetse plopper bijvoorbeeld weinig uithalen. De riolering raakt snel weer verstopt en alle ellende begint opnieuw.

Om voorgoed van de problemen verlost te worden is het verstandig om een professioneel ontstoppingsbedrijf in uw regio in te schakelen. De partners van Rioolservice Spoed zijn gespecialiseerd in ontstoppingswerken en kunnen op korte termijn uw riool ontstoppen. Onze vakmannen beschikken over apparatuur die uw verstopping in kaart brengt. Hierdoor kunnen zij het probleem bij de bron aanpakken, bijvoorbeeld door rioolreparatie uit te voeren.

24/7 hulp bij rioolverstopping in uw regio

Is uw riool verstopt en lukt het u niet om zelf te ontstoppen? Geen nood: Rioolservice Spoed helpt u van uw hardnekkige verstopping af. Ons landelijke netwerk van vakmannen is 24 uur per dag beschikbaar en helpen u snel in uw regio. We zijn dag en nacht bereikbaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Wij vinden een gekwalificeerde vakman bij u in de buurt. Contact opnemen is snel en simpel:

1. Bel 085 4320202, 24 uur per dag bereikbaar
2. Geef uw postcode en probleem door
3. Maak een afspraak met een vakman bij u in de buurt

Is uw riool verstopt? Als u vandaag nog contact met ons opneemt helpen we u nog dezelfde dag.