Is uw gootsteen verstopt? Wij helpen in uw regio

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat vet- en etensresten niet in de gootsteen terecht komen. Deze komen in de afvoer terecht en zorgen voor lastige verstoppingen. Een verstopte gootsteen is zeer vervelend: het vuile water loopt niet meer weg en dikwijls is er sprake van een nare geur.

De gootsteen ontstoppen is dan de enige oplossing. Een beginnende blokkade kunt u zelf verhelpen, maar als uw gootsteen echt verstopt is heeft u professionele hulp nodig. Rioolservice Spoed biedt service in gootsteen ontstoppen. Wij leveren de vakman bij u in uw regio die uw gootsteen snel ontstopt.

Eigenhandig de gootsteen ontstoppen

In sommige gevallen kunt u zelf de gootsteen ontstoppen, zeker wanneer het om een lokale verstopping gaat en de verstopping zich in de afvoer van de gootsteen bevindt. U kunt het volgende stappen uitproberen bij het gootsteen ontstoppen. Dit stappenplan zal u alleen van een oppervlakkige verstopping verlossen:

1. Gebruik een rubberen ontstopper of een vloeibaar ontstoppingsmiddel
2. Behandel uw afvoer met een azijn-/sodaoplossing en spoel door met kokend water
3. Haal het zeefje in de gootsteen los met een schroevendraaier en verwijder het vuil
4. Verwijder de sifon onder de afvoer en maak deze en de leiding schoon

Voorkom verstopping in de gootsteen

Het is van belang om de oorzaak van de sanitaire verstopping te achterhalen. Zo kunt u een gootsteenverstopping de volgende keer voorkomen. Is de oorzaak overtollig vuil, zoals etensresten? Plaats een gootsteenzeefje en maak dit regelmatig schoon. Gooi nooit vet door de gootsteen, dit werkt een gootsteenverstopping in de hand. Spoel de afvoer regelmatig goed door en wacht niet af bij vermoedens van verstopping.

Professionele ontstopping

U merkt snel genoeg of u last heeft van een hardnekkige verstopping van de gootsteen. De stappen hierboven zullen in dat geval niets uithalen of bieden slechts korte tijd verlichting van het probleem. Een verstopping in uw afvoer of riolering zal snel weer terugkeren. Voor grondige ontstopping heeft u simpelweg het gereedschap en expertise van een professionele ontstopper nodig. Wij helpen u bij het ontstoppen van uw gootsteen in uw regio.

Dag en nacht service bij spoed

Bij gootsteen verstopping wilt u snel een oplossing. Wij zijn een landelijk netwerk van gekwalificeerde vakmannen; hierdoor vinden we altijd de geschikte dienstverlener bij u in uw regio. Dringen hulp nodig bij het ontstoppen van de gootsteen? Met onze spoedservice zorgen wij snel voor een deskundige loodgieter die de gootsteen binnen mum van tijd ontstopt. Wij staan dag en nacht voor u paraat! We garanderen een snelle dienstverlening: u wordt dezelfde dag nog geholpen.

Neem eenvoudig contact op met Rioolservice Spoed:

1. Bel 085 4320202, 24 uur per dag bereikbaar
2. Geef uw postcode en probleem door
3. Maak een afspraak met een vakman bij u in de buurt