Grijp in bij stankoverlast

Stankoverlast is erg onprettig: u ruikt continu een penetrante geur die u wellicht niet direct kunt plaatsen. Van stankoverlast kunt u in sommige gevallen zelfs onwel worden. Vooral rioolstank kan sterk effect hebben op de gezondheid. De ammoniakachtige lucht kan leiden tot ondraaglijke hoofdpijnen. Wacht dus niet langer en grijp in bij stankoverlast!

Rioolservice Spoed heeft een landelijk netwerk van experts op het gebied van stankoverlast. Weet u niet waar de stank vandaan komt? Met behulp van stankdetectie kunnen zij de oorzaak van de nare geur achterhalen. Zo kan er gericht gekeken worden naar een oplossing.

De werking van stankdetectie

Het opsporen van stankoverlast gebeurt door middel van stankdetectie. Om de stankoverlast op te sporen wordt er gebruik gemaakt van rookdetectie. Er wordt dan met een rookgenerator (milieuvriendelijke) rook in het riool geblazen. De rook zal naar buiten komen op plaatsen waar kleine scheuren of barsten in de rioolleiding zitten. Dit zijn dan de waarschijnlijke plaatsen waar de stankoverlast zich manifesteert. Met stankdetectie kan de oorzaak van de stankoverlast eenvoudig worden aangetoond en vanuit de oorzaak kan de stap naar oplossing van de rioolstank gemaakt worden.

Neem contact op met Rioolservice Spoed door te bellen naar 085 432 02 02. Wij zijn 24/7 te bereiken!