Grip op rioolproblemen

Een rioolsysteem heeft zowel een binnen- als een buitenriolering. De binnenriolering bestaat uit een stelsel van afvoer- en ontspanningsleidingen die zich in een pand bevinden. De buitenriolering omvat een ontstoppingsput en een hoofdleiding en ligt buiten het pand. Er kunnen zich in de binnenriolering en in de buitenriolering problemen voordoen. In beide gevallen is rioolreparatie het antwoord.

Een rioolreparatie moet worden uitgevoerd als er schade aan uw riool is, dit is bijvoorbeeld het geval bij aanhoudende verstoppingen of lekkages. U ruikt narigheid: er hangt een rioollucht in of rondom uw woning en er verschijnen plots rioolvliegen. Er moet snel een oplossing komen! Het riool repareren is dan de enige mogelijkheid om uw riool te herstellen.

Rioolreparatie door uw lokale vakman

Geen nood: Rioolservice Spoed verzorgt de vakman bij u in de buurt die snel en deskundig een rioolreparatie uitvoert en rioolonderhoud pleegt. Met ons landelijke netwerk van specialisten in rioolreparatie vinden we altijd snel een deskundig bedrijf. Wij garanderen kwaliteit en deskundige vakmannen bij u in de buurt!

Zo neemt u snel contact op met Rioolservice Spoed:

1. Bel 085 432 02 02, 24 uur per dag bereikbaar
2. Geef uw postcode en probleem door
3. Maak een afspraak met een vakman bij u in de buurt