Laat uw riool repareren in uw regio

Een rioolsysteem heeft zowel een binnen- als een buitenriolering. De binnenriolering bestaat uit een stelsel van afvoer- en ontspanningsleidingen die zich in een pand bevinden. De buitenriolering omvat een ontstoppingsput en een hoofdleiding en ligt buiten het pand. Er kunnen zich in de binnenriolering en in de buitenriolering problemen voordoen. In beide gevallen is het verstandig om direct uw riolering te laten repareren.

Schade aan riool repareren

Een rioolreparatie moet worden uitgevoerd als er schade aan uw riool is. Dit is bijvoorbeeld het geval als u steeds opnieuw last heeft van verstoppingen of lekkages. Het kan ook voorkomen dat u de narigheid letterlijk ruikt: er hangt een flinke rioollucht in of rondom uw woning en er verschijnen plots rioolvliegen. Er moet in dat geval snel een oplossing komen! Het riool repareren is dan de enige mogelijkheid om uw riool te herstellen en verder schade te voorkomen.

Rioolreparatie door uw lokale vakman

Geen nood: Rioolservice Spoed verzorgt de vakman bij u in uw regio die snel en deskundig een rioolreparatie uitvoert. In de meeste gevallen wordt gelijk rioolonderhoud gepleegd. Een bezoekje van een rioolspecialist zorgt ervoor dat uw riolering en afvoer voorlopig weer perfect werken.

Dankzij ons landelijke netwerk van specialisten in rioolreparatie vinden we altijd snel een deskundig bedrijf in uw regio. Wij garanderen kwaliteit en deskundige vakmannen bij u in de buurt! Bij spoed zijn wij zelfs 24 uur per dag, en tijdens zon- en feestdagen te bereiken.

Is uw riolering kapot? Zo neemt u snel contact op met Rioolservice Spoed:

1. Bel 085 4320202, 24 uur per dag bereikbaar
2. Geef uw postcode en probleem door
3. Maak een afspraak met een vakman bij u in de buurt