Gebruik van een septic tank

Een septic tank, ook wel beerput genoemd, is een waterzuiveringssysteem dat het sanitair afvalwater van één wooneenheid zuivert. In de tank wordt uiteenlopend vuil gescheiden. Er blijft een vast residu achter dat verwijderd dient te worden. Regelmatig de septic tank legen is noodzakelijk voor een goed en veilig gebruik van de tank. Dit is eveneens het geval met een vetafscheider oftewel vetput: het vet blijft achter als residu en de put dient met regelmaat geleegd te worden. Uw septic tank legen? Rioolservice Spoed heeft de lokale vakman voor u!

Septic tank legen?

Omdat er bij het legen van de septic tank gevaarlijke stoffen kunnen vrijkomen, is het van belang dat er bij het septic tank legen een gekwalificeerd vakman aan te pas komt. Rioolservice Spoed heeft de beschikking over een landelijk netwerk aan deskundige bedrijven in riooldiensten bij u in uw regio!

Rioolservice Spoed levert landelijk de vakman bij u in de buurt die kundig is in het septic tank legen. Laat uw septic tank legen op een snelle en veilige wijze. Neem vandaag nog contact op met Rioolservice Spoed, bel 085 4320202. Wij staan 24/7 voor u klaar en garanderen de beste kwaliteit. U vindt altijd de oplossing bij u in de buurt met Rioolservice Spoed.