Afvoer verstopt?

Het leidingnetwerk in uw woning is op verschillende afvoeren aangesloten. Dikwijls treden er verstoppingen op in de afvoer van keuken- en badkamersanitair door onbehoorlijk afval of achtergebleven zeepresten. Niet alleen binnenshuis raakt de afvoer verstopt, rondom het huis doen verstoppingen zich voor. De regenpijp kan verstopt raken door takjes en bladeren, met als gevolg dat hemelwater niet weg kan stromen. Laat het probleem oplossen door Rioolservice Spoed. Wij verhelpen de verstopping in de afvoer snel en vakkundig.

Dag en nacht bereikbaar bij spoed

Is uw afvoer verstopt en heeft u snel hulp nodig? Waar in Nederland u ook woont, wij kunnen u altijd helpen. De vakmannen met wie wij u in contact brengen, zijn dag en nacht beschikbaar om een verstopte afvoer snel weer vrij te maken. Wij bieden snelle hulp bij spoed. Als u nu belt wordt u direct geholpen. Neem daarom contact met ons op:

1. Bel 085 432 02 02, 24 uur per dag bereikbaar
2. Geef uw postcode en probleem door
3. Maak een afspraak met een vakman bij u in de buurt

Rioolservice Spoed zorgt voor de beste vakmannen uit uw regio. Alle bedrijven die bij ons zijn aangesloten beschikken over alle benodigde kennis en kunde en hebben bovendien jarenlange praktijkervaring. Het ontstoppen van een afvoer is voor hen geen enkel probleem!